APARTMANDA ÇIKAN YANGINDA 2 KİŞİ MAHSUR KALDI

APARTMANDA ÇIKAN YANGINDA 2 KİŞİ MAHSUR KALDI

Kapaklı ilçesinde bir dairede çıkan yangının dumanları bütün apartmanı kapladı. Yaşanan olayda çatı katında 2 kişi mahsur kaldı.

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde bir dairede çıkan yangının dumanları bütün apartmanı kapladı. Yaşanan olayda çatı katında 2 kişi mahsur kaldı. 
Olay, Kapaklı Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak’ta bulunan Korgan İnşaat apartmanında meydana geldi. Apartmanın ikinci katında bulunan bir dairenin çocuk odasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Merdiven boşluğunda havalandırma bulunmaması sebebiyle dumanlar bütün apartmana yayıldı. 
2 KİŞİ ÇATIDA MAHSUR KALDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangının çıktığı dairede ikisi çocuk olan Mahmut D, Hacer D, Cemal D. ve Ela D. isimli dört kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken apartmanın üçüncü katında bulunan iki kişi dumandan dolayı çatı katına çıkarak orada mahsur kaldı. 
VATANDAŞLAR KURTARILDI
Uzun uğraşlar sonucu dairede çıkan yangını ve apartman içerisinde bulunan dumanı kontrol altına alan ekipler çatı katında bulunan vatandaşları kurtardı. Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. 
 


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: APARTMANDA ÇIKAN YANGINDA MAHSUR KALDI
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ