APARTMAN GİRİŞİNDEKİ MOTOSİKLETİ ÇALDI

APARTMAN GİRİŞİNDEKİ MOTOSİKLETİ ÇALDI

Kapaklı'da bir hırsız 5 dakika içerisinde hem çevreyi kontrol etti hem de motosikleti çaldı.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir apartmanın giriş katında bulunan motosikleti gözüne kestiren hırsız, 5 dakika içerisinde motosikleti çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. 

Hırsızlık olayı, Kapaklı Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi Hacılar Çeşmesi’ne giderken yol üzerinde bulunan apartmanda meydana geldi. Bahse konu adrese saat 08.00 civarında gelen yüzü maskeli şahıs, apartmanın girişinde bulunan 59 AFM 004 plakalı motosikleti gözüne kestirdi. 
Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık görüntülerine göre, motosikleti çalmadan önce etrafı kontrol eden şahıs, daha sonra motosikleti alarak 5 dakika içerisinde kayıplara karıştı. 
Apartmanın girişinde motosikletinin olmadığını fark eden A.Ö., güvenlik kameralarını inceledikten sonra polis ekiplerine başvurdu. Polis ekipleri motosiklet hırsızını yakalama çalışması başlattı. 
"MOTOSİKLETİMİZİN BİZE TESLİM EDİLMESİNİ İSTİYORUZ" 
Motosiklet çalındıktan 3 gün sonra da Kapaklı’da görüldüğünü söyleyen A.Ö., "Hırsızlık olayı sonrası emniyete başvurduk. Çalışmaları sürüyor ama herhangi bir gelişme olmadı. Hırsız motosikletin plakasını sökmüş. Çalındıktan 3 gün sonra Kapaklı’da görülmüş motosiklet. Artık motosikletimizin bulunup bize teslim edilmesini istiyoruz" dedi. 


Haber Kaynak : İha

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI