ALİ ERTEM’DEN ABDULLAH ÖĞE’YE VAHAP AKAY TAVSİYESİ: YIPRANMIŞ BAŞKAN!

ALİ ERTEM’DEN ABDULLAH ÖĞE’YE VAHAP AKAY TAVSİYESİ: YIPRANMIŞ BAŞKAN!

AK Parti’nin aday adaylarıyla Cumhur İttifakı Başkan Adayı Çerkezköy’de bir araya gelerek istişarede bulundu. Eski Belediye Başkanı Ertem, Öğe’ye rakibinin yıpranmış bir başkan olduğunu unutmamasını tavsiye etti.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığına müracaat eden isimler, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe ile bir araya gelerek seçimden zaferle çıkmak için istişare yaptı.

ADAY ADAYLARI ADAYLA TOPLANTI YAPTI

AK Partili Cumhur İttifakı’nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, partisinden kendisiyle birlikte belediye başkan aday adayı olan 14 isimle bir araya geldi. AK Parti’de İlçe Başkanı Salih Azbay’ın düzenlediği toplantıda buluşarak 31 Mart Seçimi öncesi istişarede bulunan aday adayları seçim çalışmalarıyla ilgili fikir ve projelerini aktardı. Cumhur İttifakı Adayı Abdullah Öğe’ye tam destek veren adaylar seçimden zaferle çıkılması noktasında neler yapılabileceğine ilişkin fikirlerini söyledi.

ALİ ERTEM UZUN BİR KONUŞMA YAPTI

AK Parti’nin 10 yıllık belediye başkanlığı tecrübesiyle bu dönemde aday adayları arasında yer alan Çerkezköy Belediyesi’nin eski Belediye Başkanı Ali Ertem, dün akşam yapılan toplantıda en uzun konuşmayı yaptığı öğrenildi. Ertem’in seçimin kazanılmasının zor olmadığını belirttiği konuşmada birlikte hareket edilerek, toplumu kucaklayıcı ve kuşatan projelerle meydana inilmesini istediği öğrenildi. 

10 YILLIK YIPRANMIŞ BİR BAŞKAN

Ertem, mevcut belediye başkanının 10 yıldır yıpranmış bir belediye başkanı olduğunu vurguladığı konuşmada, Cumhur İttifakı Adayı Abdullah Öğe’nin, seçim meydanında Vahap Akay’ın üstüne gidecek çıkışlar yapması gerektiğinin altını çizdiği kaydedildi. Ertem'in, “10 yıldır yıpranmış bir belediye başkanı var. Eksikleri, yanlışları çoktur. Bunları topluma anlatmak, göstermek lazım. Belediyede yapılan yanlışlar vatandaşa tek tek gösterilirsen, yıpranmış bir başkan karşı koyamaz.” şeklinde tavsiyelerde bulunduğu belirtiliyor.

“KIYMETLİ FİKİRLERİ İÇİN HER BİR DAVA ARKADAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Toplantıda tüm adaylar tek tek söz alarak Abdullah Öğe’ye öneride bulunurken, Başta Abdullah Öğe olmak üzere SKM Başkanı Mikail Çelik’in de bol bol not aldığı kaydedildi. Ziyaret sonrası AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı ve Cumhur İttifakı Adayı Abdullah Öğe’nin sosyal medya hesaplarından toplantıya ilişkin fotoğrafta paylaşıldı. Öğe, şahsi hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Çerkezköy İlçe Başkanımız Salih Azbay ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte AK Partimizin kıymetli aday adayları ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk. Kıymetli fikirleri için her bir dava arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” notunu da düştü.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ