ADIYAMANLILARIN FAHRİ HEMŞERİSİ OLDU

ADIYAMANLILARIN FAHRİ HEMŞERİSİ OLDU

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Vahap Akay, Adiyamanlılar Dernek Platformu’nun konuğu oldu. Çiğköftenin ikram edildiği akşamda Başkan Akay Adıymanlıların Fahri Hemşerisi de oldu.

Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı ve yeni dönem meclis üyesi Enver Bayram ile birlikte Adıyamanlılar Dernek Platformu’nu ziyaret etti.

Ziyarette bulunan Başkan Akay ve yardımcısı Enver Bayram’a Adiyamanlılar Dernek Platformu tarafından çiğköfte ikramı yapıldı. Pazar günü akşam davet edilen ve çiğköfte ikramı yapılan Başkan Akay ve yardımcısına aynı zamanda da plaket takdim edildi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Başkan Yardımcısı Enver Bayram’a Adıyamanlılar Dernek Platformu temsilcisi Abdullah Yıldırım, Fahri Hemşerilik plaketi verdi. Plaket takdimi ile birlikte hem hoş sohbetlerde bulunuldu hem de Vahap Akay oradakilere projelerinden bahsetti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, plaketten dolayı çok mutlu ve onure olduklarını da belirtti.

Akşam yemeği, plaket takdimi, Başkan Akay’ın projelerinin konuşulması ve hoş sohbetlerin ardından birkaç hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.

 


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ADIYAMANLILARIN FAHRİ HEMŞERİSİ

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI