ABDULLAH ÖĞE’NİN 2 ÖNEMLİ PROJESİ

ABDULLAH ÖĞE’NİN 2 ÖNEMLİ PROJESİ

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Başkan olması halinde Çerkezköy’e Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Alanı ile Mahalle Konakları ve Taziye Evi yapacak.

Geçtiğimiz Pazar günü projelerini açıklayan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, ilçeye Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Alanı ile Mahalle Konakları ve Taziye Evi sözü verdi. Seçimi kazanması halinde Başkan Adayı Öğe, her mahallenin ihtiyacına göre Spor Kompleksi, Çocuk Oyun Alanı, Mahalle Konakları ve Taziye Evi yapacaklarını belirtti.

Çerkezköy’e Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Alanı ile Mahalle Konakları ve Taziye Evi Projelerini tanıtan Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe projelerin içeriğini şu şekilde anlattı:

‘’ SPOR KOMPLEKSİ VE ÇOCUK OYUN ALANI

Kompleks kapsamında futbol, voleybol, basketbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile çocuk oyun parklarının bulunduğu projemizi her mahallemizde hayata geçirerek ailelerimiz ve çocuklarımız için güvenlikli alanlar oluşturacağız.

MAHALLE KONAKLARI VE TAZİYE EVİ PROJESİ

Tüm mahallelerimiz için projelendirdiğimiz mahalle konaklarımızı ivedilikle inşa ederek, taziye, mevlit, kına gecesi, nişan, sünnet gibi organizasyonlar için vatandaşımızın hizmetine sunacağız.’’


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ÖNEMLİ PROJESİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ