KTSO BAŞKANI ILIK, GİRİŞİMCİLİK DENEYİMLERİNİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İLE PAYLAŞTI

 KTSO BAŞKANI  ILIK, GİRİŞİMCİLİK DENEYİMLERİNİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İLE PAYLAŞTI

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; "Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmalıyız." Dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, her yılın Mart ayının ilk haftası kutlanan; Yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden ‘Girişimcilik Haftası’ etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından düzenlenen ‘MASTER 6 Eğitim Modülü’ kapsamında yer alan ‘Meslek Uzmanları ile Kariyer Söyleşileri’ programına konuk oldu.

KTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SONER ILIK; “TÜRKİYE’Yİ DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNDEN BİRİ YAPMALIYIZ”

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü Müdürü Doğuş Arınan, okul öğretmenleri ve Lise öğrencilerinin katılımı ile 04 Mart 2022 Cuma günü saat 14.00’te düzenlenen programa konuk olan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, kendi Girişimcilik Deneyimlerini anlatarak; “İş Dünyası ve işadamlarını topluma daha yakından tanıtmak ve özellikle gençleri girişimciliğe özendirmek ve ülkemizin ihtiyacı olan sürdürülebilir bir ekonomik büyüme sürecinde iş kurma kabiliyetine sahip girişimcilere her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunun farkında olarak, girişimciliğin yenilikçilik-yaratıcılık performansını daha çok öne çıkarmak ve bu sürece katkıda bulunmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmalıyız. İşte bunun için girişimciliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu anlamda gençlerin yenilikleri keşfetmelerini, girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmelerini sağlamalıyız. Girişimci olmayı bir kariyer seçeneği olarak gören ve girişimciliğe ilgisi olan herkesin bu tür faaliyetlere ilgi göstermesini bekliyoruz. Bugün ortaya çıkan tek bir fikir, yarın milyonlarca dolarlık üretime ve ihracata dönüşüyor.  Şimdi ise yeni fikirlere ve yeni girişimcilere ihtiyacımız var. İşte bütün çabamız bunun için. Bütün gençlerimize ve kadınlarımıza sesleniyorum. Fikir üretin,  düşündüğünüzü anlatın. Bizi 2023’e taşıyacak olan sizin fikirleriniz ve icatlarınız olacak” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın konuşmasını ardından Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde hizmet vermekte olan İstasyon Kırklareli Bölgesel Topluluk Merkezi Direktörü Erman Topay tarafından ‘İstasyon Kırklareli Bölgesel Topluluk Merkezi’nin faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık öğrenciler tarafından kendisine sorulan soruları cevaplayarak, Özlem Gürses Tatar’ın yazdığı ‘Başarısızlık Hikayeleri: Bazen Olmaz’ isimli kitabı öğrencilere hediye etti.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a gerçekleştirilen programdan duydukları memnuniyeti dile getirip, Teşekkür Plaketi takdim etti.

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR