KAYMAKAM DURU’DAN TAZİYE MESAJI

 KAYMAKAM DURU’DAN TAZİYE MESAJI

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru kazada yaşamını yitiren öğretmen Cafer İzmirli için taziye mesajı yayımladı.

Pazar  sabah saat 08.30 sıralarında Pamukkale Turizm’e ait Çerkezköy’den hareket eden yolcu otobüsü Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık mevkiinde şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, üç kişi hayatını kaybederken, 19 kişinin de yaralandı. Kaymakam Duru, kazada yaşamını yitiren Çerkezköy'de görev yapan öğretmen Cafer İzmirli için taziye mesajı yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy’den hareket eden yolcu otobüsü kazasında hayatını kaybeden Çerkezköy Şehit Erdem Uçar Ortaokulu’nda görevli Bilişim Teknolojileri öğretmeni, Çerkezköy Bilim ve Sanat Eğitim Merkezinde görevli olan Cafer İzmirli için taziye mesajı yayımladı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, yayımladığı taziye mesajında şunları kaydetti;

“Çok Üzgünüm Öğretmenim. Şehit Erdem Uçar Ortaokulumuzun Bilişim Teknolojileri öğretmeni olup Çerkezköy Bilim ve Sanat Eğitim Merkezinde görevli olan Cafer İzmirli öğretmenimizin Çerkezköy'den Afyon’a giderken Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı Çamlık mevkiinde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu rahmeti rahmana kavuştuğunu derin bir üzüntü ile öğrendim. Hayatının baharında genç yaşta kaybettiğimiz öğretmenimize Mevla’mdan rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına Rabbim sabırlar versin inşallah. Başımız sağ olsun”

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM TAZİYE MESAJI

GÜZEL İNSAN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

YAŞAMIN HER DÖNEMİNDE DESTEK

TEKİRDAĞ’DA EĞİTİME ‘CANDAN’ DOKUNUŞ

UZUNKÖPRÜ’DE ORMANLIK ALANDA KORKUTAN YANGIN

VEKİLİN ARACINDA YAPILAN ARAMADA 2 MİLYON TL DEĞERİNDE GÜMRÜK KAÇAĞI YAKALAMA