Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

KAYMAKAM DURU KÜTÜPHANE AÇILIŞINA KATILDI

 KAYMAKAM DURU KÜTÜPHANE AÇILIŞINA KATILDI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi kapsamında Çerkezköy’de 25 okulun kütüphanesi, İl genelinde ise 82 okulun kütüphanesinin donatımı Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi kapsamında Çerkezköy’de 25 okulun kütüphanesi, İl genelinde ise 82 okulun kütüphanesinin donatımı Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından tamamlandı. Proje kapsamında farklı kademelerdeki okullara 122 adet kitaplık, 75 adet farklı ölçü ve özelliklerde masa, 300 adet sandalye, 25 adet öğretmen masası kazandırıldı. Ayrıca Çerkezköy genelinde yürütülen ‘Ben Okurum Geleceğim Aydınlanır’ projesi kapsamında, kardeş okul oluşturularak, okul idaresi, öğretmen, veli ve hayırseverlerin katkılarıyla kütüphaneler kitaplar ile de donatıldı.

Çerkezköy  Kaymakamı Murat Duru açılışta yaptığı konuşmada; “Yavrularımıza hayırlı olsun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığımızın yürüttüğü ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi’ kapsamında Şehit Erdem Uçar Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu için yapılan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdik. Çerkezköy’ümüzde Proje kapsamında eksiği bulunan 25 okulumuzun kütüphaneleri tamamlandı. Çocuklarımızın her yönden gelişimine ışık olacak kitapların bulunacağı açılışlarını yaptığımız kütüphanelerin okullarımıza ve yavrularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Haber Kaynak : Haber Merkezi

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ