GELECEK PARTİSİ ADAYLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

 GELECEK PARTİSİ ADAYLARI’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Gelecek Partisi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Gazetemize ziyarette bulundu.

Gelecek Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay,  Gelecek Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Nadir Tür ve beraberindeki heyet ile birlikte Gazetemizi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay ile Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez seçim süreci ile ilgili konuştular. Ahmet Akçay kazanmayı hedeflediklerini belirterek, ‘’Takdir halkın ama bu gidişata bir dur demek lazım… Halkımız takdir eder etmez bilemiyorum ancak her zaman üzerimize düşeni yapacağız. Vatandaşımızın desteğine güveniyoruz ve adil bir seçim olacağına inanıyoruz.’’ dedi.

Seçim süreci ile ilgili sohbetlerin ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay ve Çerkezköy Belediye Başkan Adaylı Nadir Tür, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’le hoş sohbetler ettiler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay, Tekirdağ'da sadece Büyükşehir'de 3 partinin ortak aday çıkarttığını belirterek, “Biz, Deva Partisi ve Saadet Partisi olmak üzere üçümüz büyükşehir  için ortak aday çıkarttık. Üç partinin ortak adayı benim. İlçeler de her parti kendi adayını çıkarttı." açıklamasını yaptı.

Sohbetlerin ardından Albez kendilerine bu seçim sürecinde başarılar diledi. Ardından hatıra fotoğrafları çekilerek ziyaret sona erdi.

Ziyarete Büyükşehir Adayı Akçay, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Natir Tür ve Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Haber Kaynak : Rabia IĞDIR

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI

CANDAN BAŞKAN’DAN KARNE MESAJI