Tarih: 08.03.2019 11:29

BAKAN FATİH SÖNMEZ ÇERKEZKÖY`DE KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, Çerkezköy`e gelerek Cumhur İttifakı Adayı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva ile birlikte düzenlenen Kadınlar Günü programına katıldı. Bakan Sönmez ardından Kozuva ile birlikte cedde ve sokaklarda kadınlara karanfil dağıtıp, 8 Mart`ı kutladı.

KADINLAR GÜNÜ`NÜ KUTLADILAR

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez?in AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`nın düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Sabah Çerkezköy`e gelen Bakan Sönmez, Çınar Resturant`ta kadınlara verilen kahvaltı programına katıldı. Bakan Sönmez ardından Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ile birlikte Atatürk Caddesi`nde ve Belediye Meydanı`nda İlçe Kadın Kolları`nın düzenlediği `Karanfil dağıtımı` programına katıldı. Bakan Sönmez ve Kozuva kadınlara karanfil dağıtıp günlerini kutladı. Bakan Sönmez, Çerkezköylü kadınların 8 Mart Kadınlar Günü`nü kutlarken, Başkan Adayı Kozuva, "Kadınlar bizim baş tacımızdır."dedi.

KADIN DOSTU BELEDİYE

Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ise Belediye Başkanı olduğunda Büyükşehir Belediyesi olarak `Kadın dostu belediye` olacaklarını söyledi.

Programa, AK Parti  Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili  Mestan Özcan katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —