BAKAN FATİH SÖNMEZ ÇERKEZKÖY`DE KUTLADI

BAKAN FATİH SÖNMEZ ÇERKEZKÖY`DE KUTLADI

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez ile birlikte kadınlar gününü karanfil dağıtarak kutladı.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez, Çerkezköy`e gelerek Cumhur İttifakı Adayı Belediye Başkan Adayı Ak Partili Süleyman Kozuva ile birlikte düzenlenen Kadınlar Günü programına katıldı. Bakan Sönmez ardından Kozuva ile birlikte cedde ve sokaklarda kadınlara karanfil dağıtıp, 8 Mart`ı kutladı.

KADINLAR GÜNÜ`NÜ KUTLADILAR

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Sönmez?in AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva`nın düzenlediği 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Sabah Çerkezköy`e gelen Bakan Sönmez, Çınar Resturant`ta kadınlara verilen kahvaltı programına katıldı. Bakan Sönmez ardından Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ile birlikte Atatürk Caddesi`nde ve Belediye Meydanı`nda İlçe Kadın Kolları`nın düzenlediği `Karanfil dağıtımı` programına katıldı. Bakan Sönmez ve Kozuva kadınlara karanfil dağıtıp günlerini kutladı. Bakan Sönmez, Çerkezköylü kadınların 8 Mart Kadınlar Günü`nü kutlarken, Başkan Adayı Kozuva, "Kadınlar bizim baş tacımızdır."dedi.

KADIN DOSTU BELEDİYE

Programa katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ise Belediye Başkanı olduğunda Büyükşehir Belediyesi olarak `Kadın dostu belediye` olacaklarını söyledi.

Programa, AK Parti  Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili  Mestan Özcan katıldı.



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ