Tarih: 18.07.2019 21:39

29. SAYI ÇIKTI!

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündemdeki konuları sütunlarına taşıdığı yeni sayısını çıkardı. Yeni sayıda dört haftadır gündemdeki sıcaklığını koruyan Çerkezköy Belediyesi`ndeki `Ruhsat dolandırıcılığı` manşette!

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bir kez daha Belediye`deki ruhsat dolandırıcılığına karıştığı iddia edenlerin sayısında değişme olacak gibi. Belediye`nin İmar İşleri`nde çalışan iki personelin daha yeri değiştiği belirtilirken, konunun hafta sonu renk vermesi bekleniyor.

Bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. Tam 5 yazarımız, farklı konularda yazmaya devam ediyor. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, `Sıcak Yuvam` başlığı ile kaleme aldığı yazıların 5`incisini yazdı. Minik Yazarımız Edanur Bursalı, ikinci kez şiirle okurlarımızın karşısında. Dopdolu bir haftada,

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin yer aldığı Trakya Flaş Haber Radyo Şeker`deki Kara Kutu programına konuk olan AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`ü de bu hafta birinci sayfasına taşıdı.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —