Gündem

Gündem Haberleri

29. SAYI ÇIKTI!

29. SAYI ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı bugün çıktı. Haftanın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`ndeki ruhsat dolandırıcılığındaki yeni bir gelişme yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, her zamanki gibi gündemdeki konuları sütunlarına taşıdığı yeni sayısını çıkardı. Yeni sayıda dört haftadır gündemdeki sıcaklığını koruyan Çerkezköy Belediyesi`ndeki `Ruhsat dolandırıcılığı` manşette!

Yeni sayısı bugün çıkan Trakya Flaş Haber`de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bir kez daha Belediye`deki ruhsat dolandırıcılığına karıştığı iddia edenlerin sayısında değişme olacak gibi. Belediye`nin İmar İşleri`nde çalışan iki personelin daha yeri değiştiği belirtilirken, konunun hafta sonu renk vermesi bekleniyor.

Bu haftada yeni köşe yazılarıyla Trakya Flaş Haber Gazetesi, okurlarıyla buluştu. Tam 5 yazarımız, farklı konularda yazmaya devam ediyor. Eğitimci yazarımız Mehmet Demirbaş, `Sıcak Yuvam` başlığı ile kaleme aldığı yazıların 5`incisini yazdı. Minik Yazarımız Edanur Bursalı, ikinci kez şiirle okurlarımızın karşısında. Dopdolu bir haftada,

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin yer aldığı Trakya Flaş Haber Radyo Şeker`deki Kara Kutu programına konuk olan AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök`ü de bu hafta birinci sayfasına taşıdı.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız tüm bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI