1911 ÇERKEZKÖYSPOR KAPAKLI DEPLASMANINDAN 1 PUAN ÇIKARDI

1911 ÇERKEZKÖYSPOR KAPAKLI DEPLASMANINDAN 1 PUAN ÇIKARDI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Kapaklıspor ile 1911 Çerkezköyspor, Kapaklı'da karşılaştı. İlk yarının sonunda ve maçın bitiminde tatsız anların yaşandığı maç beraberlikle sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele veren Kapaklıspor ve Çerkezköy 1911spor arasındaki müsabaka istenmeyen görüntülere sahne oldu. Gergin başlayan maç sonu iki kulübün sporcuları ve teknik ekip kavgaya tutuştu.

BAL Ligi 11. Haftada zirveye oynayan iki takım, Kapaklı Şehir Stadı’nda karşılaştı. Kapaklıspor ve 1911 Çerkezköyspor arasındaki karşılaşma gergin başladı. İlk devre taraftar arasında yaşanan gerginlik sebebiyle arbede çıktı. Emniyet ekiplerinin biber gazlı müdahalesi sonucu kavga yatıştırılırken, 1911 Çerkezköyspor taraftarlarından iki kişi gözaltına alındı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 tamamlayan Kapaklıspor'a, ikinci yarıda 1911 Çerkezköyspor, attığı golle cevap verdi.
1-1 biten maçın ardından bu kez Kapaklıspor taraftarları ile 1911 Çerkezöyspor oyuncuları arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma Kapaklıspor oyuncularının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Saha içinde yaşanan kavgada futbolcular ve teknik ekip birbirine girdi. Yine polis ekiplerinin müdahalesi sonucu iki taraf da soyunma odalarına gönderildi. Olayların yatışmasıyla 1911 Çerkezköyspor polis eşliğinde deplasmandan ayrıldı.


Haber Kaynak : İha

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI