Gülşah GÜLKAN


HOŞGELDİN BAYRAM!

ŞEHİR AJANDASI


Bayramı yaşamaya devam ettiğimiz bugünlerde kimimiz tatilde, kimimiz evde. Ne yaparsak yapalım bol bol dinlenmeyi asla ihmal etmeyelim, her güzel şey gibi tatil de hemen geçip gidecek ve biz koşturmacalı hayatlarımıza geri döneceğiz.

Bu arada bu aralar bir yönetmene takılıyorum ve onun izlemediğim ne kadar filmi kaldıysa izlemeden bırakamıyorum, sırada ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar var. Birçok filmini izlemiş olmama rağmen hala eksiklerim olduğunu fark edip son birkaç haftadır neredeyse hepsini tamamladım. Pain ve Glory’yi izlemeyeniniz varsa şiddetle tavsiye ederim. Şu sıralar evde keyif yapmalık kaliteli bir film arıyorsanız çoktan buldunuz bile.

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ SAHNEDE

Sözlerimi Geri Alamam, Yine Düştük Yollara, Rüzgar, Güneye Giderken ve Yaşamaya Mecbursun şarkılarıyla dillere pelesenk olan ve kariyer başlangıçları olan 1986 yılından bu yana severek dinlediğimiz Bulutsuzluk Özlemi, sevenleriyle eğlenceli sahnesinde buluşuyor.

21 Haziran Cuma günü saat 21:00’de Çorlu Pikap Sahne’de eskimeyen şarkılarını yorumlayacak grubun performansına nostaljik müzik seven herkes davetli.

EFSANE KEDİ GARFİELD YENİDEN BEYAZ PERDEDE

Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon filmi, kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Garfield’in kendine has tarzı ve filmdeki karakterlerle olan unutulmaz repliklerinin bolca yer alacağı film bayram tatilini sinema aktivitesiyle geçirmek isteyenler için Çerkezköy Sinema Center’da 13:30, 15:30, 17:30 ve 19:30 seanslarıyla vizyonda.

BİR FİLM ÖNERİSİ DE YETİŞKİN OKUYUCULARIM İÇİN

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor. 

Owen Teague, Kevin Durand ve Freya Allan’ı bir araya getiren ve izleyicisine 145 dakika boyunca bol bol aksiyon ve bilim kurgu vadeden Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık filmi 20:00 seansıyla Çerkezköy Center Sinema’da beyaz perdede yerini çoktan aldı bile.