Gülşah GÜLKAN


BİLİM, KÜLTÜR&SANAT ÇOCUK ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

ŞEHİR AJANDASI


Kurban Bayramı’na günler kala yine zamanın ne kadar hızlı akıp gittiğini hepimiz hesaplamaya çalışıyoruz eminim, yılın ilk yarısını geride bırakmaya hazırlanıyoruz bile.

Gençlerimiz sınava girdi diğer yandan okullar cuma günü kapanacak ve milyonlarca öğrenci karne alacak. Kısacası hayat hiç ara vermeden akıp gidiyor…

Ben de şimdiden ailenizle ve tüm sevdiklerinizle keyifli bir bayram diliyorum, iyi bayramlar olsun hepimize.

BİLİM, KÜLTÜR&SANAT ÇOCUK ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi çocuklar için eğlenmeyi ve öğrenmeyi bir araya getiren çocuk atölyelerine başlıyor. 10-14 Haziran tarihleri arasında Belediye Ana Hizmet Binası Başvuru Masası, Veliköy Ek Hizmet Binası, Atatürk Kültür Merkezi ve Kızılpınar Eski Belediye Binası’na gidilerek yapılacak başvurular sonucunda atölyeler 8 Temmuz – 9 Ağustos tarihleri arasında 5 haftalık bir süre ile gerçekleşecek.

Deney Atölyesi, English for Children, Ritim Atölyesi, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları, Hızlı Okuma, Yaratıcı Yazarlık, Resim Atölyesi, Speaking Club ve P4C (Çocuklar İçin Felsefe) atölyelerinin bulunduğu etkinlik çocuklara eğlence ve bilgi dolu bir yaz tatili vadediyor.

 

MİNİK ELLER İŞ BAŞINDA!

Çerkezköy Belediyesi okul öncesi çocukları da unutmadı. 10-14 Haziran tarihleri arasında Belediye Ana Hizmet Binası Başvuru Masası, Veliköy Ek Hizmet Binası, Atatürk Kültür Merkezi ve Kızılpınar Eski Belediye Binası’na gidilerek yapılacak başvurularla beraber okul öncesi oyun grubu için yaz atölyeleri gerçekleşecek. 

Başvuru için veli ve öğrencinin kimlik fotokopisinin gerekli olduğu atölyeler ise Duyusal Oyun Etkinliği, Uzay Etkinliği, Maske Yapımı Etkinliği, Ayçiçeği Yapımı Etkinliği ve Ritim Etkinliği şeklinde gerçekleşecek. 

18-36 ay çocukların ebeveynli ve 36-60 aylık çocukların ebeveynsiz olarak katılabileceği etkinlikler 5 hafta sürecek ve haftada bir gün 40 dakika olarak gerçekleşecek.

BİR YAZ ETKİNLİĞİ DE KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN

Havaların ısınması ve çocukların yaz tatiline girmesiyle beraber belediyeler adeta çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için birbirleriyle yarışıyor.

Çerkezköy Belediyesi’nden sonra Kapaklı Belediyesi de 6-9 yaşa özel yaz etkinlikleri serisine başlıyor. Eğlenceli boyama etkinlikleri, eğitici oyuncak yapımı, origami yapımı ve mandala boyama atölyelerinin bulunduğu eğlenceli etkinliğe www.kapakli.bel.tr adresinden online olarak başvurabilirsiniz.

Haftada iki gün 10:00-14:00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek kurslar için başvurmak için acele edin çünkü kontenjanlar sınırlı!