Gülşah GÜLKAN


BAYRAM TATİLİ BİTTİ AMA ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

ŞEHİR AJANDASI


Uzun bir bayram tatilini daha geride bıraktık. Eminim 9 gün aradan sonra hepimiz gibi tekrar işlerinize ve iş yerlerinize adapte olmakta güçlük çekmişsinizdir ama her güzel şeyin bir sonu olduğunu size buradan daha önce de yazmıştım, önemli olan o anları nasıl değerlendirdiğimiz ve keyifli hale getirdiğimiz.

Gün sonunda baktığımızda hayatın yaşadığımız anılardan ibaret olduğunu anlıyoruz. Burada biz düşen de güzel anlarımızı sevdiklerimizle birlikte çoğaltmak. 

Hepimiz rutinlerimize döndüysek bakalım bu hafta bizi hangi etkinlikler bekliyor?

https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/formlar/basvuru-formlari/metropolitan-okula-hazirlik-testi-basvuru-formu

ÇOCUĞUNUZ OKULA HAZIR MI?

Kapaklı Belediyesi eğitim alanında oldukça faydalı bir girişime ev sahipliği yapıyor. Çocukların okula hazır olup olmadığını belirleyen Metropolitan testi Kapaklı Belediyesi profesyonelleri tarafından 66-72 aylık arasındaki çocuklara uygulanacak.

8-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Metropolitan testi çocuğunu bu yıl okula gönderip göndermemek arasında kararsız kalan ebeveynlere bir yol haritası çiziyor.

Test için başvuru ve detaylı bilgi için https://www.kapakli.bel.tr/kapakli/formlar/basvuru-formlari/metropolitan-okula-hazirlik-testi-basvuru-formu adresini ziyaret edebilirsiniz.

TERS YÜZ 2 FİLMİ MERAKLILARINI BEKLİYOR

Artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu edinen Ters Yüz 2 filmi kendisini izlemeye gelenlere 100 dakika boyunca bol bol macera ve komedi vadediyor.

Saat 16:00 ve 18:00 seanslarıyla Çerkezköy Sinema Center’da vizyona giren Ters Yüz 2 animasyon filmi çocuklarıyla eğlenceli bir etkinlik planlamak isteyen anne – babalar için harika bir alternatif niteliğinde.

 

KAKULE KİDS EĞLENCELİ BİR PİZZA YAPIM ATÖLYESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Çerkezköy’ün ilk çocuk kafesi Kakule Kids, hayata geçirdiği etkinliklerle çocukların bilişsel ve davranışsal gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

26 Haziran Çarşamba günü 11:00’de 26-40 ay oyun grubu için gerçekleşecek pizza yapım atölyesi aynı gün saat 13:30’da 3-5 yaş arası minik misafirlerini ağırlıyor.

Katılım ücretinin 450 TL olduğu pizza atölyesinde yer alabilmek için 0534 851 66 97 numaralı telefondan kafenin sahibi ve eğitimci olan Merve Hanım’la görüşebilirsiniz.