ZÜMBÜL ESNAFIN DERTLERİNİ BAŞKAN ALBAYRAK'A ANLATTI

ZÜMBÜL ESNAFIN DERTLERİNİ BAŞKAN ALBAYRAK

Çerkezköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’ü de ziyaret etti. Ziyarette Esnaf Odası Başkanı Zümbül, esnafın bazı taleplerini Başkan Albayrak'a iletti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’ü ziyaret etti. Çerkezköy’dair önemli konuların konuşulduğu ve Oda Başkanı Erkan Zümbül’ün taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’a ilettiği görüşme, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşti. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy’e geldi. Çerkezköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Albayrak, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’ü de ziyaret etti. Görüşmede bölgeye dair önemli konuların üzerinde duruldu.  

ÇERKEZKÖY’ÜN ÇOK İYİ HİZMET GÖRMESİ GEREKİYOR 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’ün çok iyi hizmet görmesi gereken bir bölge olduğunu dile getirdi. Kapaklı ile ayrıldıktan sonra Çerkezköy’ün toprak alanının daralması nedeniyle bu bölgede işlerin zorlaştığına dikkat çeken Albayrak, “Çerkezköy çok önemli bir ilçe. Tüm paydaşlar ile birlikte masaya oturulup bu bölge için neler yapılabilir, Çerkezköy nasıl daha ileriye taşınabilir bunun konuşulması lazım. Biraz önce Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin Bey ile de bu konunun önemine parmak bastık” şeklinde konuştu. 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 

Bölgede Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalara değinen Albayrak, “Bölgemizde, Kavaklı Dere islah edilme çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Ayrıca kavşak düzenlemeleri ve yeşillendirme çalışmalarımızı da ekip arkadaşlarımız büyük bir özenle yürütmekte. Bağlık Köprüsü'eeeeenün ise ne kadar doğru bir adım olduğunu görmekteyiz” dedi.  

BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL GÖRMEZ 

Kendisine aktarılan soru üzerine Esnafa yaptığı yardımlara değinen Başkan Albayrak, “Bir elin verdiğini diğer el görmez anlayışı çerçevesinde attığımız bu adımlar da hem esnaflarımıza destek olduk. Hem de kurumsal desteklerle elimizden gelen ne varsa sahada uyguladık. Bu noktada, pandemi sürecinde 50 trilyon TL destek verdik diyebilirim. Sadece Sağlık Müdürlüğüne 15 araç verdik. Esnafımızın ve kurumlarımızın yanında olduk” ifadelerini kullandı. Yardım çalışmalarını siyasi bir mesaj olarak göstermediğini söyleyen Başkan Albayrak, ilerleyen dönemler de liste halinde tüm yardımları yayınlayabileceklerine dikkat çekti. 

BAŞKAN ZÜMBÜL ESNAFIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ise Başkan Albrayrak’a çevre temizlik tabela vergilerinde ve su fiyatlarında indirime gidilmesi, katı atık bedellerinin daha makul fiyatlara düşürülmesi taleplerini iletti.  Zümbül, “Hazır fırsatını bulmuşken esnafımızın bazı dertlerini de size iletelim. Tabela vergilerinin her yerde aynı olması, su fiyatları gibi konularda üyelerimiz hayli muzdarip.”dedi. Başkan Albayrak'ta esnaftan bu talepleri alarak, Belediye Meclis'inde görüşüp yeniden değerlendirme yapabileceklerini kaydetti.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkürlerini iletti. Başkan Albayrak ise Zümbül’e çalışmalarında başarılar diledi. 



TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ

AYNI İSTİKAMETTE İLERLEYEN 2 MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI