Gündem

Gündem Haberleri

ZİYARETTE THK MONTU GİYDİLER…

ZİYARETTE THK MONTU GİYDİLER…

THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’e, THK montu hediye etti.

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret ederek, THK montu hediye etti.

PROJE İŞBİRLİĞİNİ GÖRÜŞTÜLER

THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, ÇTSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile görüştü. THK Şube Başkanı Karagöz, ÇTSO Başkanı Çetin ile işbirliği yapabilecekleri projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin sonunda ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin’e bir de THK montu hediye eden Karagöz, “Türk Hava Kurumu olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte yapabileceğimiz işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Türk Hava Kurumu’na her zaman destek olan ve bundan sonrada olacaklarını söyleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin’e misaifirperverliği ve işbirliğine destek verdiği için teşekkür ederim.”dedi. 

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin de THK Şube Başkanı Kargöz’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, her zaman ÇTSO ile THK’nın işbirliği içinde olacağını belirtti. 

 

 



Anahtar Kelimeler: ZİYARETTE MONTU GİYDİLER…

TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI

ÇERKEZKÖY'DE BAYRAM GÜNÜ TANKERLERLE SU TAŞIDILAR

BAŞKAN YÜCEER’DEN BAYRAM MESAİSİ

TEKİRDAĞ KİRAZ FESTİVALİ’NDE SAHNE ALAN SON İSİMLER RUBATO VE ŞEVVAL SAM OLDU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEER BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI