ZENGİN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLDU

ZENGİN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın şehir dışında olması nedeniyle yerine CHP’li Meclis Üyesi Erdal Zengin vekalet ediyor.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, iki günlüğüne şehir dışına çıkarken yerine vekalet etmesi için CHP’li Meclis Üyesi Erdal Zengin’i bıraktı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yerine 2 gün Belediye Başkan Vekilliği görevini Belediye Meclis Üyesi Erdal Zengin yürütecek. Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Erdal Zengin’in ilk görev gününde CHP teşkilatları ve meclis üyesi arkadaşları ziyaret etti.

Başkan Vekili Erdal Zengin’i ziyaret edenler arasında Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez de vardı. Başkan vekilliğinin ilk gününde Erdal Zengin’i başkanlık makamında ziyaret eden Albez, görev süresince başarılar diledi. Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Zengin ise Albez’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

ENVER BAYRAM'A TAZİYE ZİYARETİ

CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Hüseyin Ülger ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra geçtiğimiz hafta ablası vefat eden Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram'a taziye ziyaretinde bulundu. 

 



Anahtar Kelimeler: ZENGİN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI

ATAKAN DANIŞ BEYLİKDÜZÜSPOR’U LUNCBOX’TA MİSAFİR ETTİ

60 YILLIK TECRÜBE: AYAKKABI TAMİRCİLİĞİYLE AĞARAN SAÇLAR

BAŞKAN CANDAN YÜCEER'İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI