YÜCEER’DEN ÇORLU ÇIKARMASI

YÜCEER’DEN ÇORLU ÇIKARMASI

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Candan Yüceer, günü Çorlu’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle geçirdi.

Haftaya Muratlı çıkartmasıyla başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, salı gününü ise Süleymanpaşa ilçesinde geçirmişti. Yüceer, bugün de Çorlu’da bir dizi ziyarette bulundu.

CHP ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI İLE BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, Çorlu ziyaretlerine CHP İlçe Başkanlığı ile başladı. Çorlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Candan Yüceer, burada ilçe yöneticileriyle biraraya geldi. Çorlu’nun gündemine ilişkin bir süre fikir alışverişinde bulunan Yüceer, daha sonra STK ziyaretlerinde bulundu. 

ÇORLU’DA STK’LARI ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, Çorlu’da Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Esnaf ve Sanatlarlar Odası, Berber ve Kaförler Odası, Terziler Konfeksiyon Tuhafiye Giyim Sanatkarlar Esnaf Odası’nı sırayla ziyaret etti. Odaların başkan ve yönetimleriyle bir araya gelen Candan Yüceer, talep ve isteklerini dinlerken, sorunlarına ilişkin de çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yaklaşan yerel seçim öncesinde Tekirdağ’ı adım adım dolaşan CHP’li Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, vatandaşlarla da bira araya gelerek güncel konular üzerine sohbet edip, desteklerini istiyor. 

Ziyaretleri sonrasında Candan Yüceer, STK başkan ve yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: YÜCEER’ ÇORLU ÇIKARMASI