YÜCEER VE SÖNMEZ BAĞLIK MAHALLESİ’NDE VATANDAŞI DİNLEDİ

YÜCEER VE SÖNMEZ BAĞLIK MAHALLESİ’NDE VATANDAŞI DİNLEDİ

CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yücer ile Çerkezköy Belediye Başkan A. Adayı Özgür Sönmez, Bağlık Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Yerel seçime doğru siyaset her geçen gün hareketlenirken CHP’de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer ile Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez, birlikte Bağlık Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez, birlikte gittikleri Bağlık Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvede bir araya geldi. Bağlık Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen ve uzun uzun sohbet eden Candan Yüceer ve Özgür Sönmez, CHP’deki değişimi anlattı. Yoğun ilgiyle karşılanan Yüceer ve Sönmez, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Bağlık Mahalle sakinlerinden CHP’ye destek istemeyi de ihmal etmedi. Ziyaret sonrasında Candan Yücer, “Bağlık Mahallesi Köprübaşı Kıraathanesi’ni ziyaret ederek hemşerilerimizle buluştuk. Samimi sevgileri, ilgileri, heyecan ve destekleriyle onurlandıran hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK