YÜCEER BUGÜN ÇERKEZKÖY’DE ESNAF ZİYARET ETTİ

YÜCEER BUGÜN ÇERKEZKÖY’DE ESNAF ZİYARET ETTİ

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yücer, Çerkezköy’de esnaf ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan A. Adayı Candan Yüceer, ziyaretlerini sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Candan Yücer, bugün Çerkezköy’de esnaf ziyaretinde bulundu. Atatürk Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı işler’ dileğinde bulunan Candan Yüceer, esnafla uzun sohbetlerde bulundu. İşlerini soran Yüceer, esnafın sorunlarını dinledi. Çerkezköy ve Tekirdağ genelinde ekonomik durumlar üzerine esnafla konuşan Yüceer, Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla vatandaşın hayatını kolaylaştırmak için yola çıktığını anlattı. Atatürk Caddesi’ni baştan aşağı dolaşan Yüceer, “Esnafımıza gösterdikleri güler yüz ve sıcak ilgi için teşekkür ediyorum.” Dedi.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Bugün çeşitli ziyaretlerde bulunan Candan Yüceer, Ergene’ye de gitti. Ergene’de hayatını kaybeden Süleyman Dündar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Candan Yüceer, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”dedi.

HASTA ZİYARETİ YAPTI

Yüceer, bugünkü ziyaretleri kapsamında Namık Kemal Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören, Trakya Vanlılar Dernek Başkanı Şevket İçem’in kardeşi Murat İçem’e ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Yüceer, “Hemşerimize acil şifalar diliyorum.”dedi.