YOLLAR YİNE KÖSTEBEK YUVASI

YOLLAR YİNE KÖSTEBEK YUVASI

Yıllardır yolların bozukluğundan dert yanan Çerkezköy Cumuhuriyet Mahallesi ve Çağlayan Sokak sakinleri, yöne köstebek yuvasına dönen yollarından dertli…

Çerkezköy’de Tepe Mevkii’nde oturan vatandaşların çilesi bitmiyor. Kimisi, su kimisi kanalizasyon kimi de yollardan dertli. Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak sakinleri araçlarıyla evlerine gidip gelmenin köstebek yuvasına dönen yolların çukurları nedeniyle işkenceye döndüğünü söyledi.

ADALI KONAKLARI’NA KADAR ÇUKUR VAR

Çerkezköy’ün Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak`taki yolda araç sürücülerine çukurlar geçit vermiyor. Yıllardır bu çukurlar sürücüleri bezdirirken, bir türlü kalıcı çözüm bulunmadığından yakınan semt sakinleri, “Eskiden yama yapıyorlardı. Artık yapayı da kestiler.” diye dert yanıyor. Tepesuit ve Adalı konaklarına kadar güzergahta yol adeta köstebek yuvasına dönerken araç sürücüleri bu durumun araçlarına da zarar verdiğini söyledi. Bölge sakinleri, “Araçlarımızın lastik ve amortisörleri bu yüzden sık sık zarar görüyor.”dedi.

NE ZAMAN ASFALT DÖKÜLECEK?

Araçlarının lastik ve amortisörlerinin hasar gördüğünü belirten semt sakinleri, yolun asfaltlanmaması yüzünden evlerinin de toz toprak içinde kaldığını söylüyor. Yıllardır yol sorunu yaşadıklarını dile getiren semt sakinleri, “Ara sıra gelip yama yaptılar. Artık onu da yapmıyorlar. Adalı Konakları ve Tepesüit’e kadar yollarımız çukurdan geçilmiyor. 3 senedir hep aynı çileyi çekiyoruz. Bizim yollarımız ne zaman asfalt olacak.” diye sorarken, yetkililerden çözüm beklediklerini kaydettiler.



Anahtar Kelimeler: YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI