KAPAKLI BELEDİYESİ`NDEN YAYA GEÇİDİ VE YOL ÇİZGİSİ ÇALIŞMASI

KAPAKLI BELEDİYESİ`NDEN YAYA GEÇİDİ VE YOL ÇİZGİSİ ÇALIŞMASI

Kapaklı`da trafik akışının güvenli ve düzenli bir şekilde sağlanması amacıyla yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirildi.

Kapaklı Belediyesi tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan Pınar Bulvarı?nda trafik akışının güvenli ve düzenli bir şekilde sağlanması amacıyla yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca Kapaklı Belediyesi logosu da yollara ısıl işlem metodu ile yapıştırıldı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ?Asfalt, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarımızla kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşturduğumuz Pınar Bulvarımızda ekiplerimiz sokağa çıkma yasağı ve güzel havayı fırsat bilerek yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirdi. Trafik akışının güvenli ve düzenli bir şekilde sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında yaya geçidi çizgileri çift komponent boya ile boyanıyor. Boyası tamamlanan çizgilerin üstüne belirginleştirmek için cam tozu serpiliyor. Bu sayede çizgiler hem gece hem de gündüz dikkat çeken bir görünüme kavuşuyor. Yayaların ve sürücülerin güvenli sürüş yapmaları sağlanıyor.? dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR