Tarih: 12.09.2024 21:54

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Flaş Haber Gazetesi’nin bu yıl, 3’üncüsünü düzenlediği, Yılın ‘En’leri 2024 yarışması başladı.  Bu sene 31 kategoride adaylarımız yılın ‘en’i seçilmek için Trakya Flaş Haber okurlarından oy bekliyor. 

SİZ SECİYORSUNUZ!

31 Kategoride okurlarımız oy kullanırken, Trakya Flaş Haber Gazetesi yönetimi olarak ayrıca geçen yıl olduğu gibi ‘Hizmet ödülü’müz bu sene de 3 kıymetli Tekirdağ ve bölgemize hizmeti geçen kişinin olacak. Yıl sonuna kadar okurlarımız gazetemizin 1’inci sayfasındaki tercih kuponumuzu doldurarak oylarını kullanabilecek.

OCAK AYINDA SONUÇLAR AÇIKLANACAK

Oylarını kullanan okurlarımız, daha sonra tercih kuponlarını Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni bizzat ya da posta ile ulaştırabilir. Adresimiz gazetemizin 3’üncü sayfasındaki künye kısmında mevcut olmakla birlikte elden teslim etmek isteyen okurlarımız için de kapımız her zaman açık olduğunu belirtiriz.  Yarışmamızın süresi 31 Aralık 2024’te sona erecek. Geçen yıl olduğu gibi Ocak 2025’in ilk haftası yılın ‘en’lerini yine gazetemizden açıklayacağız. Daha sonrada şubat ayı içerisinde düzenleyeceğimiz Yılın En’leri 2024 Ödül töreninde, yılın En’i seçilenler ödüllerini protokolümüzün elinden alacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —