YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPAN VATANDAŞLARA BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPAN VATANDAŞLARA BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, yaptıkları alışverişlerle yerel esnafı destekleyen vatandaşlara teşekkür etti.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Ramazan Bayramı öncesinde yaptıkları alışverişlerle Kapaklı ve Çerkezköy esnafını destekleyen bölge halkına teşekkür etti. Zümbül, vatandaşların son dönemlerde birbirlerinden farkı olmayan zincir marketlere yönelişinin azaldığını söyledi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, yaptıkları alışverişlerle esnafı destekleyen vatandaşlara teşekkür etti. Yerel esnafın her şart altında korunması gerektiğini vurgulayan Başkan Zümbül, berberler, bayan kuaförleri, otomotiv sektörü, pazarcılar, fırıncılar, giyim sektörü ve diğer tüm esnafımız gerek ramazan ayında olsun gerekse bayram alışverişi için vatandaşın ihtiyacını karşılamakta hazır olduklarını kaydetti.

ESNAFIMIZIN VERDİĞİ MÜCADELENİN FARKINDAYIZ

Başkan Zümbül, zincir marketlerin Ramazan ayında cirolarının azaldığını ve vatandaşın yerel esnafa yönlendiğinin görüldüğünü söyledi. Zümbül, bu durumun artarak süreceğine inandığını belirterek, "Yerel esnafımız hem daha hesaplı hem de daha kaliteli ürün satmakta ve hizmet vermekte. Buna Oda Başkanı olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Esnafımıza güveniyoruz, verdiği hizmetin çok kıymetli olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız yerel esnaftan alışveriş yapmanın bilincinde. Hem Kapaklı'da hem de Çerkezköy'de yerel esnafı önceleyen vatandaşlarımıza esnafımız adına teşekkür ederim. Böyle devam edersek, hatta bu durumu artırarak sürdürürsek zamanla yerel esnafımız giderek güçlenecektir. Çerkezköy ve Kapaklı halkına teşekkür eden Zümbül, "Birlikte olacağız ve güçlü olacağız. Esnafımızın verdiği mücadelenin farkındayız. Halkımız da esnafımızı yalnız bırakmayacaktır. Biz de Çerkezköy ve Kapaklı esnafına onlardan alışveriş yaparak destek olmaya devam edeceğiz. " dedi.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM