YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ: BİZ DEĞİL ÇERKEZKÖY KAZANACAK!

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ: BİZ DEĞİL ÇERKEZKÖY KAZANACAK!

Yerel seçim yaklaşırken Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez de esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi.

Henüz Belediye Başkan Adayı ya da Aday Adayı çıkmayan Yeniden Refah Partisi Çerkezköy’de İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez ile saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Sönmez, esnaf ziyaretlerinde bulunurken, “Biz değil Çerkezköy kazanacak” dedi.

ACELEMİZ YOK, ADAYIMIZ OLACAK

Yerel seçim yaklaşırken saha çalışmalarına hız veren henüz çok genç bir parti olan Milli Görüş’ün Rahmetli Lideri eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi, son genel seçimlerde beklentilerin üzerine çıkmıştı. Bu çıkışı sürdürmek isteyen Yeniden Refah Partisi’nde Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, esnaf ziyaretlerine hız verdi. Henüz bir belediye başkan adayı ya da aday adayı olmamasına rağmen saha çalışmalarına ağırlık veren Bünyamin Sönmez, yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı çıkartacaklarını söyledi. Sönmez, “Vaktimiz var, acelemiz yok. Herkes adaylarını belirlesin. Biz de adayımızı çıkartacağız. Seçimde kendi adayımızla var olacağımızın bilinmesini isterim.”dedi.

BİZ DEĞİL ÇERKEZKÖY KAZANACAK

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulunarak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bünyamin Sönmez, “Seçimden seçime meydana çıkan- Rantcı-Heykelci-Örgütçü hiç değil Ahlak ve Maneviyat Öncelikli Adil Düzen-Milli Görüş Belediyeciliğini Canab-ı Allah'ın izniyle Yeniden Refah Partimizin Çerkezköy’deki zaferi ile Çerkezköy’e hakim kılacağız. Biz değil Çerkezköy kazanacak! Hesabı olan değil, milletimiz kazanacak! Kişisel ve şahsi hesapları olan değil, 210.000 hemşerimiz kazanacak!” ifadelerini kullandı.



BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU