YENİDEN REFAH İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ, BAŞKAN ZÜMBÜL'Ü ZİYARET ETTİ

YENİDEN REFAH İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ, BAŞKAN ZÜMBÜL

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül'ü, cumartesi günü gerçekleşecek Erbakan programına davet etti.

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül'ü ziyaret ederek, 5 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve Zümbül'ü programa davet etti.

 Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül'ü, cumartesi günü gerçekleşecek olan Erbakan programına davet etti. Esnaf Odası Başkanı Zümbül'de nazik ziyaretten dolayı Başkan Sönmez ile ilçe yönetimine teşekkür edip gerçekleşecek programın hayırlara vesile olmasını diledi. 

HALKA SESLENECEK

Genel Başkan Erbakan'ın Çerkezköy programı sabah saat 10:00'da gişelerde başlayacak. Gün boyu esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Dr. Fatih Erbakan, Çerkezköy ilçe teşkilatının açılışını yaptıktan sonra akşam saat 18:00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde halka seslenerek önemli mesajlar verecek.



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ