YENİDEN REFAH ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİDEN REFAH ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde  Trakya Flaş Haber Gazetesini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, Trakya Flaş Haber Gazetesini ziyaret etti. Başkan Bünyamin Sönmez’e gerçekleşen ziyarette, Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim kurulu üyesi Murat Karakan eşlik etti. 

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez,10 Ocak Gazeteciler Günü'nde  Trakya Flaş Haber Gazetesini ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne dair ekimize tebriklerini ileten Başkan Sönmez, gazetecilerin yaşadıkları zorlukların Yeniden Refah iktidarında çözüme ulaşacağını ifade etti. Muhabirlerimiz Burak Çapkın ve Berkay Varol ile sohbet eden Başkan Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karakan, Çerkezköy’de gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında bilgi verip, bölgeye dair görüşlerini ve fikirlerini ifade etti.

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne dair samimi ve umut dolu dileklerini ileten Başkan Sönmez ve Murat Karakan’a ziyaretleri için teşekkür ederiz. 

 



CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI