YENİ YIL ÖNCESİ PIRLANTA, SAFİR, ELMAS, YAKUT'TA YÜZDE 40'A VARAN İNDİRİM

YENİ YIL ÖNCESİ PIRLANTA, SAFİR, ELMAS, YAKUT

Çerkezköy Çetin Kuyumculuk sahibi Volkan Parlak, yılbaşı öncesi değerli taşlarda yüzde 40'a varan indirimlerin olduğunu açıkladı.

Yılbaşı öncesi değerli taşlarda yüzde 40'a varan indirim kampanyası nedeniyle yoğun şekilde bir talep aldıklarını ifade eden Çetin Kuyumculuk sahibi Volkan Parlak, müşterilere sevdiklerine satın alacakları hediyelerde en doğru seçimi yapmaları için Çetin Kuyumculuk samimiyeti çerçevesinde yardımcı olduklarını söyledi. 

Çerkezköy'de Atatürk Caddesi'nde hizmet veren Çetin Kuyumculuk sahibi Volkan Parlak, Koçak Gold’un üretmiş olduğu, orijinal sedef ve taşların kullanıldığı kolye, yüzük ve küpe kombinasyonlarına müşterilerin yeni yıl öncesinde büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi. Böyle dönemlerde genellikle erkek müşterilerin ailelerine hediyeler aldığını ifade eden Parlak, en çok tercih edilen ürünlerin ise kolye, yüzük, bileklik ve küpe olduğunu belirtti. Çetin Kuyumculuk sahibi Parlak yeni yıl öncesi altın ve kıymetli taşlarla ilgili şunları anlattı:

YÜZDE 40’A VARAN İNDİRİM

“Biz Çetin Kuyumculuk olarak kurumsallığı ve samimiyeti birleştiren bir firmayız. İnsanların bizi tercih etmelerinin altında yatan sebebin dürüstlüğümüz ve önce müşteri menfaatlerini gözetmemiz olduğunu düşünüyorum. Biz hep şunu söyleriz: ‘Çetin Kuyumculuk’ta önce müşteri.’ Kalitemizler birlikte müşterilerimize tam olarak istedikleri ürünü satarak hem mutlu olmalarını hem de maddi açıdan getiri sağlamalarını hedefliyoruz. Yılbaşı öncesi değerli taşlar olan, Pırlanta, Safir, Elmas, Yakut gibi ürünlerinde yüzde 40’a varan bir indirim var. Tüm müşterilerimizi memnun etmeden göndermiyoruz. Altın piyasası özellikle kıymetli taşlar, özel günlerde her zaman talep görmekte. Bundan dolayı müşterilerimize sevdilerine alacakları hediyelerde katkıda bulunmak için indirim kampanyası da yaptık. Yeni yıl öncesinde bu indirimden faydalanılmasını öneririz. Kampanya nedeniyle önemli bir yoğunluk şu an yaşıyoruz.  Çetin Kuyumculuk ailesi, kalitesiyle birlikte Çerkezköy’de hizmetlerini sürdürken, müşteri memnuniyetini hep ilk sırada tutmakta. Bu arada, yeni yılınız pırlantalar kadar aydınlık olsun.”

UZUN VADEDE KAYBETTİRMEZ

Altının gelecekteki durumuna da değinen Volkan Parlak, Altın yatırımının uzun vadede kaybettirmeyeceğini söyledi. Altının her zaman yatırım aracı olarak ilk sıralarda olduğuna vurgu yapan Parlak, “Altın ziynet eşyası olarak hem en kıymetli ve gösterişli olandır hem de her zaman iyi bir yatırım aracıdır. Altın uzun vadede hiçbir zaman kaybettirmez. Bu yüzden yatırım yapacak müşterilerimize de her zaman öneriyoruz.” dedi.

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI