YENİ İLÇE BAŞKANI AZBAY VE KOZUVA MECLİS ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

YENİ İLÇE BAŞKANI AZBAY VE KOZUVA MECLİS ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Salih Azbay ile birlikte belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda buluştu!

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Programa yeni ilçe başkanı Salih Azbay da katıldı.

Salı günü akşam saatlerinde Ankara’da mazbatasını alan AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı Salih Azbay, Çerkezköy’e döner dönmez ilk iş gününde kahvaltıyı Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva ve belediye meclis üyeleriyle yaptı. 4 yıl önce Belediye Seçimleri’nde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Süleyman Kozuva, kendi seçtiği ekibinden belediye meclis üyesi seçilen AK Partili meclis üyeleriyle uzun bir aranın ardından ilk kez buluştu. Buluşmada, hedef 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimler oldu. 

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Kim milletvekili adayı olursa olsun, parti içerisinde hiçbir şekilde küskünlüğü dargınlığa izin vermeyeceğiz. İnşallah bu seçimde reisimizi 13. Cumhurbaşkanı, partimizi de 1. parti seçtireceğiz. Tüm teşkilatlar, meclis üyelerimiz el birliğiyle aday gösterilecek milletvekillerimizle 14 Mayıs akşamına kadar durmadan çalışacağız.” dedi.  Süleyman Kozuva’ya da milletvekilli yolunda başarı dileyen Azbay, “İnşallah hakkınızdan hayırlısı olur.”dedi. 

Meclis üyeleriyle istişare yapan Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva da Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Azbay’ı tebrik ederek, “Hayırlı olsun” dedi.



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR