YENİ BAŞKAN ZÜMBÜL’DEN KAYMAKAM DURU’YA NEZAKET ZİYARETİ

YENİ BAŞKAN ZÜMBÜL’DEN KAYMAKAM DURU’YA NEZAKET ZİYARETİ

Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Erkan Zümbül, İlçe Kaymakamı Murat Duru’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Esnaf Odası Başkanı Erkan Zümbül ve yönetim kurulu üyeleri Osman Arat ve Necati Aksu ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı iyi dileklerde bulunulurken Kaymakam Murat Duru, yeni başkan Zümbül ve ekibini tebrik etti. Ziyarette esnaf için yapacakları çalışmalar hakkında Kaymakam Murat Duru’ya bilgiler veren Erkan Zümbül, “Kaymakamımız Murat Duru Bey ile istişarede bulunduk. Değerli kaymakamımıza ilgi ve alakasından dolayı tüm esnafımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen ziyaret sonrası Kaymakam Murat Dur, “Bu vesileyle diğer meslek kuruluşu odalarımızla olduğu gibi Esnaf Odamızın başkanıyla, yönetim kurulu üyeleriyle hem bir Murat Duru olarak hem de İlçe Kaymakamları olarak işbirliğine açık olduğumu her zaman yanlarında ve destekçileri olacağımı önemle belirtiyorum. Yine ilçemizdeki bütün esnaflarımızın iyiliği ve faydası için elimden gelenin fazlasını her daim yapmaya çalışacağımı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.” açıklamalarında bulundu.

 



KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ