HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YENİ BAŞHEKİM VE MÜDÜR ATANDI

YENİ BAŞHEKİM VE MÜDÜR ATANDI

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne yeni başhekim, müdür ve müdür yardımcısı birden atandı. Ayrıca Diş Hastanesi`ne de yeni müdür ataması gerçekleşti.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü`nce Çerkezköy Devlet Hastanesi`ne adeta atama yağmuru yapıldı. Devlet Hastanesi`ne yeni başhekim ve iki idareci birden atanırken Diş Hastanesi`ne de müdür ataması gerçekleşti.

YENİ BAŞHEKİM ATANDI

Geçen hafta görevden ayrılan Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Fergan Genç`in yerine aynı hastanede görev yapan ortopedi uzmanı doktor Mehmet Ali Filiz başhekim olarak atandı. Başhekim Filiz ile birlikte Hastane Müdürlüğü`ne Tufan Çetinkaya ile Müdür Yardımcılığı görevine de Mehmet Acar`ın ataması yapıldı.

BAŞHEKİM FİLİZ BASINLA TANIŞMA TOPLANTISI YAPACAK

Bu arada, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Mehmet Ali Filiz`in yarın (cuma) sabah 10.00`da basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. Filiz, yeni görevi nedeniyle basınla tanışma toplantısı yapacağı belirtildi.

DİŞ HASTANESİ`NE DE MÜDÜR ATANDI

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü`nce Çerkezköy Diş Hastanesi`ne ise yeni müdür olarak Burhan Aydemir`in ataması yapıldığı bildirildi.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI