Tarih: 10.07.2019 21:55

YEN MÜDÜR İŞ BAŞI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ İl Müdürlüğü görevine atanan Tekirdağ`ı tanıyan bir isim olan Sabri Karakaya iş başı yaptı.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Kemal Özvarlık`ın emekliye ayrılmasının ardından yerine atanan Sivas BİK Müdürü Sabri Karakaya görevine başladı.  Tekirdağ`ı yakından tanıyan Karakaya, 2014-2016 yılları arasında Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Birimi`nde görev yaptı. Sürekli basın kartı sahibi Sabrı Karakaya, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü olarak görev yaparken Tekirdağ`a atandı.

KARAKAYA KİMDİR?

Gazeteciliğe Çanakkale`nin Çan ilçesinde 1986 yılında lise öğrencisiyken başlayan Sabri Karakaya, sırasıyla Çan Birlik Gazetesi`nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Çan`ın Sesi Gazetesi`nde ise Genel Yayın Müdürü olarak çalıştı. 1993 yılında Türkiye genelinde `En Genç Sarı Basın Kartı Hamili Gazeteci` unvanına sahip olarak 1997 yılından 2003 yılına kadar Alternatif Gazetesi`nin sahipliğini yürüten Karakaya, ayrıca Anadolu Ajansı (AA) yurt muhabirliği görevinde bulundu.

2004 yılında devlet kademelerinde görev almaya karar veren Karakaya, Çanakkale Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Çanakkale İl Özel İdaresi`nde Basın ve Enformasyon Görevlisi olarak çalıştı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —