YAVRUMUZ BAŞARDI BİZ DE SÖZÜMÜZÜ TUTUK

YAVRUMUZ BAŞARDI BİZ DE SÖZÜMÜZÜ TUTUK

9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında gümüş madalya aldıktan sonra yaptığı ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun bölge şampiyonasında da derece elde etmesi halinde ödüllendirme sözü, gerçekleşti.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, 9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında gümüş madalya aldıktan sonra kendisini ziyareti sırasında söz verdiği Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Sudenaz Kaya’yı 4-7 Mart 2022 tarihleri arasında Çankırı’da yapılan Liselerarası Okul Sporları Bölge Finalleri’nde şampiyon olması nedeniyle ödüllendirdi.

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ ÖĞRENCİSİNDEN BİR BAŞARI DAHA

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi aynı zamanda milli sporcu Sudenaz Kaya, 4-7 Mart 2022 tarihleri arasında Çankırı’da düzenlenen Liselerarası Okul Sporları Bölge Finalleri’nde bütün rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Sudenaz Kaya, 2-4 Nisan 2022 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. Bölge Şampiyonu olan Sudez Kaya, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru tarafından ödüllendirildi.

BİR DAHA BAŞARIYLA DÖNERSE YİNE ÖDÜLLENDİRECEK

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Çerkezköyümüz’ü, Tekirdağımız’ı ve milletimizi gururlandıran yavrumuz sevincini paylaşmak amacıyla Vural Ayaz ve babası Gökhan Kaya ile beraber bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretinden ve başarısından ziyadesiyle memnun olduğumuz Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu kızımızı tebrik ettik. Daha önceki ziyaretlerinde yavrumuza bölgesel müsabakalardan da madalyalar getirdiği takdirde kendisini ödüllendireceğimizi belirtmiştik. Bugün verdiğimiz o sözü tutarak kızımızı ödüllendirdik. Yine yavrumuza bundan sonraki Türkiye finallerinden de başarıyla dönerse bir daha ödüllendireceğimiz ifade ettik. Ayrıca yavrumuzun başarılarının daimi olmasını dileyerek her zaman kendisinin yanında ve destekçisi olacağımız belirttik.” dedi.

GÜMÜŞ MADALYA ALDIĞINDA ZİYARET ETMİŞTİ

Bu arada, geçtiğimiz günlerde Dünya Taekwondo Federasyon’unun faliyet programında bulunan ve Antalya’da gerçekleştirilen 9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında 49 ülke bin 250 sporcunun katıldığı maçlarda 46 kilo bayanlarda gümüş madalya alarak çok önemli bir başarıya imza atan Sudenaz Kaya, Kaymakam Murat Duru’yu ziyaret etmişti. Bu ziyarette,  hocası Vural Ayaz’ın antrenörlüğünde Sudenaz Kaya’nın 4-7 Mart 2022 tarihinde Çankırı’da yapılacak Liselerarası Okul Sporları Bölge Finalleri’e katılacağı belirtilmişti. Kaymakam Duru, başarıyla dönmesi halinde Sudenaz Kaya’yı ödüllendireceği sözü vermişti.



Anahtar Kelimeler: YAVRUMUZ BAŞARDI SÖZÜMÜZÜ TUTUK

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM