Tarih: 06.12.2021 10:28

YAŞLI ADAMA DİN GÖREVLİLERİ SAHİP ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Şarköy'de tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk yaşayan Rıdvan Tok (70), Din Görevlilerince huzurevine yerleştirilmek üzere Çorlu Huzurevine götürüldü.

Kış mevsiminin gelmesi nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Şarköy İlçesi İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk yaşayan ve bir dizi sağlık sorunları bulunan Rıdvan Tok (70) Din Görevlilerince evinden alınarak Çorlu Huzurevine götürüldü.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen yaptığı açıklamada; "Yardıma ihtiyacı olan, sadece maddi olarak değil, manevi ve duygusal anlamda da ilgi ve destek bekleyen Rıdvan Tok Abimiz için gayretli bir çabamız oldu. Hamdolsun beklediğimiz sonuca ulaştık. Kendisini emin ellere teslim etmenin mutluluğunu yaşadık. Bu vesileyle Rıdvan Tok Abimizin huzurevine yerleştirilmesi sürecinde yakînen ilgilenen Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz Hocama, Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Müezzin Kayyımı İbrahim Yılmaz Hocama, Şarköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, Malkara Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne, Pansiyon Sahibi İlhan Sert'e ve Gazi Süleyman Paşa Camii Cemaatinden Ömür Karakaş, Erhan Naçar ve Oktay İnak'a teşekkür ediyorum." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —