YARIM KALAN KALDIRIM KENARLARINDA YAĞMUR SUYU BİRİKİYOR

YARIM KALAN KALDIRIM KENARLARINDA YAĞMUR SUYU BİRİKİYOR

Çerkezköy’de Belediye’nin üst yapı düzenlemeleri büyük ölçüde tamamlanırken, bazı noktalarda eksik kalan çalışmalar, yağmur suyu birikintilerine neden oluyor.

Çerkezköy’de Uğur Mumcu Caddesi ile Köse sokağın kesiştiği yerde yeni yapılan kaldırımlar, yarım bırakıldı. Çevredeki esnaf yarım kalan kaldırım önlerinde yağmur suyu biriktiğini hatırlatarak, “Buraları yarım bıraktılar, sular birikti. Her gün temizlemesek, çöplüğe dönecek.” diye tepkilerini dile getirdi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından kent merkezinde son iki yıldır yürütülen üst yapı (Peyzaj-Kaldırım-Asfalt) çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, bazı bölgelerde eksik bırakılan düzenlemeler ortaya çıktı. Uğur Mumcu Caddesi ile Köse sokağın kesiştiği noktada, kaldırım önlerindeki asfaltın kırıldıktan sonra yenilenmemişi su birikintilerine neden olmaya başladı. Yağmur suyu giderlerinin olmaması, son günlerde etkili olan sağanağın kaldırım kenarlarında su birikintileri oluşturmasına neden olurken, sokağa atılan poşet ve benzer açıklarında bu birikintilere takılıp kalmasını sağlıyor. Bu durumdan dert yanan çevre esnafı, öncelikle yarım bırakılan kaldırım önlerinin bir an önce tamamlanmasını istedi. Bölge sakinleri, “Düzenlemeler güzel oldu ama bakın buralar yarım bırakıldı. Yağmur suyu birikiyor. Sokaktaki çer çöpte bu suya takılıyor. Her gün temizlemesek, burası çöplüğe dönecek. Belediye yetkililerinden yapılan çalışmaların eksik kalan bölümlerinin de tamamlanması için gerekli tedbirleri almalarını bekliyoruz.”dediler.



TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI