YANGIN SONRASI ATAK FARMA KOZMETİK'TEN AÇIKLAMA

YANGIN SONRASI ATAK FARMA KOZMETİK

Atak Farma Kozmetik Yönetimi, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde depo olarak kullanılan işyerinde meydana gelen yangınla ilgili açıklama yaptı.

Çetin Group bünyesinde faaliyet gösteren Atak Farma Kozmetik Yönetimi, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde depo olarak kullanılan işyerinde meydana gelen yangınla ilgili bir açıklama yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi. Açıklamada, yangının henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktığı ve ekiplerin müdahalesinin ardından kontrol altına alındığı belirtildi. 

Atak Farma Kozmetik yönetimi, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde depo olarak kullanılan işyerinde meydana gelen yangınla ilgili açıklama yaptı. Fabrika yöneticileri tarafından, yangının neden olduğu büyük maddi hasara rağmen, can kaybı ve yaralanma olmamasının teselli kaynağı olduğu vurgulandı. Fabrikanın farklı bir lokasyonda bulunduğu ve yangından kaynaklı olarak herhangi bir hasarın olmadığı belirtilen açıklamada, üretim faaliyetlerinin devam ettiği ve sevkiyat faaliyetlerinin üretim planına uygun olarak en kısa sürede organize edileceği ifade edildi. Ayrıca, Atak Farma Kozmetik Yönetim Kurulu, tüm iş ortakları ve çalışanların desteği ile bu zorlu süreci birlikte atlatacaklarını belirterek açıklamasını tamamladı.



Anahtar Kelimeler: YANGIN SONRASI FARMA KOZMETİK' AÇIKLAMA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ