YAHYA AYDIN: RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ!

YAHYA AYDIN: RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ!

Devre arasının ardından maç haftasına giren 1911 Çerkezköyspor’un Teknik Patronu Yahya Aydın, hafta sonu konuk olacakları Kapaklıspor maçı öncesinde, rakiplerine saygı duyduklarını söyledi.

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, bu hafta konuk olacakları Kapaklıspor’un iyi bir takım olduğunu belirterek, “Rakibimize saygı duyuyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele veren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, maç haftasına girilirken oyuncularıyla yakından ilgilendi. Pazar gününü dinlenerek geçiren 1911’li futbolcular bugün öğleden sonra yaptıkları antrenmanla ikinci yarının ilk maçı için çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde birbuçuk saat süren antrenmanda nefes açma, topa uyum ve güç çalışmasında bulunan futbolcular, lig yaklaşırken hırslarıyla dikkat çekiyor.

İLK HAFTA KARŞILAŞMALARI DÜN OYNANDI

İlk yarıyı lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor şampiyonluk yolunda ikinci yarının ilk karşılaşmasına önümüzdeki hafta sonu çıkacak. Dün, oynanan sezonun ilk maçlarında Kapaklıspor Tunca deplasmanından 4-0 galip ayrılırken, Babaeskispor ise evinde Uzunköprüspor’u 1-0 mağlup etti. 1911 Çerkezköyspor ve Tekirdağspor haftayı maç yapmadan geçerken hükmen galibiyetle puanlarına 3 puan daha ekledi. Ligin ilk haftasında Lüleburgazspor ise haftası BAY geçerken, puansız kapattı.

KÜÇÜMSEMİYORUZ

Ligin ilk haftasını maç yapmadan 3 puana kapatan 1911 Çerkezköyspor ikinci haftada ikinci yarının ilk maçına çıkacak. Hafta sonunda Kapaklı deplasmanın da üç puan mücadelesi verecek olan lider 1911’in tecrübeli teknik direktörü Yahya Aydın, “Artık maç haftasına girdik. Çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Rakibimiz güçlü bir rakip. Bizim hedefimiz neyse onların hedefi de o. Küçümsemiyoruz. Kapaklıspor iyi bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Bizim için ligin ilk maçı, üç puan almamız çok önemli.” diye konuştu.



KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI