YOL ÇİZGİ VE İŞARETLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YOL ÇİZGİ VE İŞARETLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy genelinde sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklarda yol çizgi ve işaretleme çalışmalarına devam ediliyor.

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy  genelinde sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklarda yol çizgi ve işaretleme çalışmalarına devam ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, "Ekiplerimiz kentimiz genelinde çalışmalarını belirli bir program dahilinde gerçekleştiriyor. Yeni asfaltlanan cadde ve sokaklarımızda yol çizgi çalışmalarının yanı sıra yatay ve düşey işaretlemelere kadar tüm çalışmalar ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor" dedi.

 Sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklardaki yol çizgi çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, ?Cumhuriyet Mahallemizin ardından sırasıyla Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve İstasyon Mahallesi?nde de yol çizgi çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar Fatih Mahallemizde devam ediyor? ifadelerini kullandı. Başkan Akay, kent genelinde yol ve kaldırım yapım onarım çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

 



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK