İYİ PARTİ`DEN KADINLARA KAZANDIRAN PROJE...

İYİ PARTİ`DEN KADINLARA KAZANDIRAN PROJE...

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, kadınlara yönelik geçtiğimiz günlerde başlattığı proje sürüyor. Kadınlar ücretsiz olarak hem eğitim alacaklar hem de ürettiklerini internet üzerinden satarak, ev bütçesine katkıda bulunacaklar.

İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından kadınların ev ekonomisine katkıda bulunmasını sağlayacak projesi hayata geçirildi. Proje ile uzman eğitmenler tarafından eğitim alan kadınlar ürettikleri ürünleri internet üzerinden ve sergi açarak satışa sunabilecek. Böylece kadınlar, kendi ekonomik özgürlüğünü de kazanmış olacakları belirtildi.

ÇİNİ SANATI ÖNCELİK...

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı`nca kadınlara yönelik başlatılan proje devam ediyor.  Projeyle ilgili bilgi veren  İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanı Gülbin Savaşlı Tunalı,?Teşkilatımızda ücretsiz olarak kadınlarımıza özel verilecek eğitimlerle kadınlarımız birçok konuda uzmanlık kazanacak. Osmanlı tarihinden günümüze kalan en özel ve nadide miraslardan biri olan çini sanatına öncelik veriyoruz. Çini boyama ile kadınlarımız hem kendilerini geliştirecek hem de yaptıkları ürünleri internet üzerinden veyahut sergilerde satışa sunarak gelir elde edebilecek. Bunun yanı sıra ahşap boyama, ebru sanatı ve diğer konularda da eğitimlerimiz olacak. Kadınlarımız yaptıkları ek uğraş ile gelir kazanacak? diye konuştu.

KADIN SADECE ANNE DEĞİL

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ise, ?Kadınlarımızın her alanda özgür olabilmesi ve yapacakları girişimlerle ekonomide, siyasette ve yaşamın her alanında söz sahibi olabilmesi için çalışmalarımıza hız kazandırdık. Kadın sadece anne değildir, yaşamın ta kendisidir. Kadınlarımıza daha özgür bir hayat sunulması amacıyla bizler de üzerimize düşenleri yapacağız. Kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerini kazanması amacıyla başlattığımız proje devam ediyor. Ücretsiz eğitimlerle kadınlarımız kendilerini geliştirebilecek ve ekstra gelir elde edebilecekler. Kadınlarımıza özel etkinliklerimiz devam edecek? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ