İYİ PARTİ`DEN ÜYELERE TELEFON...

İYİ PARTİ`DEN ÜYELERE TELEFON...

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, tüm üyeleri telefonla arayarak koronavirüs tedbirlerini hatırlatırken, sokağa çıkma kısıtlamasının da fırsata dönüştürülmesini istedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin altın Erseçkin, ilçede bulunan 700 üyesini teker teker arayarak, pandemi tedbirleri hatırlatmasında bulundu.

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlere kapanan İYİ Partililer`e İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin`den telefonlu destek. Sokağa çıkma kısıtlamasına uymalarını istediği üyelerini tek teke arayan Erseçkin, maske, mesafe ve hijyen hatırlatmasında bulunurken bugünlerin aile içi yakınlaşmanın sağlanması için de fırsat olarak görülmesini söyledi.

AYDA BİRKEZ TÜM ÜYELER ARANACAK

İYİ Parti`nin Çerkezköy`de tüm üyelerini telefonla arayarak, sokağa çıkma kısıtlamasına uymalarını isteyen İlçe Başkanı Erseçkin,  "Koronavirüs salgınının yaygınlaştığı şu günlerde ilçemizde bulunan 700 üyemizle arama programı gerçekleştirdik.  Sokağa çıkma kısıtlamasında tedbirlere birebir uyulması çağrısında bulunurken, hafta sonunu aileleriyle ve tüm sevdikleriyle dolu dolu geçirebilecekleri bir hafta sonu olarak görmeleri, bunun fırsat olduğunu belirttik. Aileleriyle birlik ve beraberlik içerisinde geçirecekleri vakitte anne, baba ve çocuklarına daha fazla zaman ayırmaları, internet, televizyon gibi bir çok zaman alıcı, oyalayıcı unsurdan ayrılarak daha fazla başbaşa kalmaları üzerine sohbet ettik. Anne ve babaların daha çok çocuklarına zaman ayırmaları, onlarla oyunlar oynayarak, sohbet ederek bu vakti geçirebilecekleri konusunda önerilerde bulunduk. Aile içi iletişimin geliştirilmesi anlamında yapılan bu çalışmada zorlandıkları noktada psikolojik danışman Yaren Yılmaz?dan destek alabilmek adına kendilerine telefon numarası verdik.  Ayda bir kere düzenli olarak üyelerimizi sürekli arayacağız ve onlarla fikir alışverişi yaparak, istişarelerde bulunacağız."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM