Gündem

Gündem Haberleri

İYİ PARTİ`DEN BAYRAM JESTİ!

İYİ PARTİ`DEN BAYRAM JESTİ!

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, kendi arasında topladığı giysi ve erzakları Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine götürdü.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, teşkilat mensupları arasında topladığı giysi ve erzakla Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileleri ve minikleri sevindirdi.

İYİ`LİK MESAİSİ

İYİ Partililer Kurban Bayramı öncesinde `İYİ`lik mesaisine çıktı. Parti mensupları Çerkezköy`de aralarında topladıkları giysi ve erzakları ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırdı. Kapı kapı dolaşarak, topladıkları paralarla aldıkları giysi ve yiyecek erzaklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İYİ Parti`de İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, bayram öncesi sevinen çocukları görünce Bayrama daha huzur içinde gireceklerini belirtti.

ASIL HEDEF İHTİYAÇ SAHİBİ İNSAN KALMASIN

Erseçkin, `Komşusu açken tok yatan bizden değildir` hadisinden yola çıkarak bu tip hizmetlerinin devam edeceğini ancak asıl hedeflerinin daha ferah bir Türkiye?de ihtiyaç sahibi insan kalmaması huzur ve refahın yüksek olacağı bir toplum için mücadele edeceklerini belirtti.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI