İYİ PARTİ YARDIM TIR`I YOLA ÇIKTI

İYİ PARTİ YARDIM TIR`I YOLA ÇIKTI

Elazığ merkezli depremin ardından bölgeye yardım için üyelerine yönelik çağrıda bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, bugün toplanan yardımları Elazığ Valiliği`ne teslim edilmek üzere gönderdiklerini belirtti.

Elazığ?da meydana gelen 6.8 büyüklüğünde depremin ardından İYİ Parti Genel Merkezi, depremzedeler için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında dün parti üyelerine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ile yardıma katılma davetinde bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, bugün toplanan yardımların Elazığ Valiliği`ne teslim edilmek üzere gönderildiğini bildirdi.

YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

Bugün İYİ Partililer tarafından toplanan yardımlar İl Başkanlığı`nca hazırlanan yardım TIR`larına yüklenerek bölgeye gönderildi. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, "Sabah saatlerinde başlayan yardım kampanyamıza Çerkezköy?de duyup gelen Herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

"Herkesin evinde bir fazla battaniyesi vardır. Temiz battaniyelerinizi yarın sabah erken saatte teşkilatımıza teslim etmeniz İYİ olacaktır." şeklinde yardım çağrısında bulunan Erseçkin, bu çağrıya karşın gelen özellikle battaniye ve giysi olmak üzere gelen yardımlar yola çıkarken, "Allahım bir daha böyle kötü günler yaşatmasın. Ancak görülen o ki Yüce Türk Milleti her an her yerde milletine sahip çıkar. Çerkezköy bölgesinden akşam 18.00`a kadar teşkilatımızda topladığımız 250 koli giysi, battaniye, bebek bezi, bebek maması ihtiyaçları il teşkilatımızda tüm ilçelerden gelen yardımlarla birleşerek TIR`a yüklenmiştir."açıklamasını yaptı.

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR