İYİ PARTİ NAYLON ÜYE Mİ VERDİ?

İYİ PARTİ NAYLON ÜYE Mİ VERDİ?

İYİ Parti`nin görevden alınan İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, bugün sabah bomba bir toplantı yaptı. 80 kişilik İYİ Parti eski teşkilatını toplayan Turlin, kendisinden sonra İlçe Başkanı olan Yasemin Altın Erseçkin`in resmen ilçe başkanı dahi olmadığını sö

Çerkezköy`de İYİ Parti eski İlçe Teşkilatları yine eski İlçe Başkanı Cemalettin Turlin başkanlığında sürpriz bir toplantı gerçekleştirdi. Öztrak Caddesi`ndeki bir işletmede sabah kahvaltısında buluşan 80 kişilik İYİ Parti eski teşkilatlarına hitap eden Cemalettin Turlin, katılımları nedeniyle her bir `İYİ` arkadaşına teşekkür etti. Turlin, İYİ Parti ve CHP ittifakında Çerkezköy Meclis Üyesi Aday Listesi`nde İYİ Partili olmadığını öne sürdü.

ESKİ YÖNETİMİNİ TOPLADI

Yaklaşık iki buçuk ay önce görevden alınan İYİ Parti eski İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve yönetim kurulu üyeleri, bugün sabah kahvaltıda buluştu. Turlin döneminin yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıda 80 kişi bulundu. Toplantıda konuşan Turlin, "İYİ Parti`nin Çerkezköy İlçe Teşkilatı`nın kuruluşundan bugüne kadar benimle beraber yol yürüyen emek veren dava arkadaşlarıma teşekkür ederim."dedi.  Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak `İYİ` partinin eski teşkilatları olarak bir yol haritası belirleyeceklerini söyleyen Turlin, "Seçim öncesi sizlerle istişare yapalım istedim."dedi.

İLÇE BAŞKANI İLÇE BAŞKANI DEĞİL

Trakya Flaş Haber`e konuşan İYİ Parti eski İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, bugünkü toplantıyla ilgili ayrıntıları anlattı. Turlin, "İYİ Parti`yi seçim öncesi muhatap almadılar. Bizim teşkilatlarımızda hiç mi Meclis Üyesi olacak bir arkadaşımız yoktu. Olmayan bir ilçe başkanı, İYİ Parti üyesi olmayan iki kişiyi Meclis Üyesi vermiş."dedi.

İYİ PARTİ İLE ALAKALARI YOK

CHP ile İYİ Parti`nin yaptığı ittifak nedeniyle İYİ Parti kontenjanından Çerkezköy Meclis Üyesi listesine giren 2 ismin İYİ Partili dahi olmadığını öne süren Turlin, sözlerine şöyle devam etti: "Bunu İYİ Partililer değil sayın Belediye Başkanı Vahap Akay belirlemiştir.İYİ Parti`yi temsil eden bir meclis üyesi yok. Olmayan bir yönetim olmayan, üye olmayan iki kişi vermiştir. İYİ Parti ile alakaları yok. Buna kayıtsız kalamayız. 80 kişilik bir İYİ`ler ordusu var. Ama üç beş kişi kendilerine göre bir düzen kurmuş. Şu anda ilçe başkanı ilçe başkanı değildir. Yönetim kuramamıştır. 45 günlük süresi bitmiştir. Soranlara,`genel merkezin onayını bekliyoruz` diyormuş. Genel merkezle ne alakası var. İki aydır genel merkez yönetim kurulu listesini onaylamaktan mı aciz. Hayır, yönetim kurulu oluşturamamışlardır. 45 günlük sürede bitmiştir. Yeniden yetkide alınmamıştır. İlçe Başkanı diye dolaşıyorlar. Bugün işte, bu durumun değerlendirmesini yaptık."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: