Tarih: 27.09.2019 00:34

İYİ PARTİ`DEN AKAY`A MANTILI AĞIRLAMA

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçimleri`nde Millet İttifakı Adayı olan Çerkezköy Belediye  Başkanı Vahap Akay, İYİ  Partililer seçim öncesi birlikteliğin devamını düzenlenen mantılı buluşmada pekiştirdi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ı misafir etti. CHP İlçe Başkanı Engin Camcı`nın da katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede yapacağı projeleri İYİ Partililer ile paylaştı. Mantı ikram edilen buluşmada koyu bir sohbete tutuşan İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanı Camcı ile Belediye Başkanı Vahap Akay`a teşekür eden İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, seçim öncesi yapılan Millet İttifakı birlikteliğinin devam edeceğini söyledi. Erseçkin, "Teşkilat üyeleri ile her daim bir arada olacağız. İYİ`lik için yola çıktık. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener`in izinde ilk hedeflerinin ülkemizi fabrika ayarlarına döndürme gayretidir."dedi.

ÜYELİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK

İYİ Parti olarak Çerkezköy`de `Üyelik seferberliği` başlattıklarını belirten İlçe Başkanı Erseçkin, "Mantı bahane birlikte olmak şahane" diyerek ikram edilen mantı için teşkilat üyelerine de teşekkür etti. Erseçkin, daha sık bir arada omuz omuza, yan yan yana durarak İYİ Parti Bayrağı`nı Çerkezköy?de her nokta da temsil edeceklerinin sözünü vererek "Tüm ayrıştırma çalışmalarına karşın, İYİ niyetle gerekirse herkese tek tek anlatarak 2019 yılı sonunda üye sayımızı artırma gayretinde olacağız." ifadelerini kullandı.

DAHA SIK BİR ARAYA GELME SÖZÜ VERDİ

Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay da seçim öncesi ittifak edilen İYİ Partililer`e bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederek daha sık bir araya gelme sözünü verdi. Belediye Başkanı Vahap Akay`ın İYİ Parti ziyaretine CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ile birlikte CHP Meclis Üyesi Beytullah Coşkun`da katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —