Tarih: 08.03.2020 19:11

İYİ PARTİ`DEN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy`de İYİ Partili Kadınlar bir araya gelerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Kutlamaya İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınların yanı sıra davetliler de katıldı.

AKŞENER ÇERKEZKÖYLÜ KADINLARA SELAM GÖNDERDİ

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı`nda düzenlenen Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğinde İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, pasta kesip karanfil dağıttı. Kadınların renkli görüntüler verdiği neşeli geçen kadınlar günü etkinliğinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in mesajı da programa katılan emekçi kadınlara iletildi.  İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, "Genel Başkanımız sayın Meral Akşener`in siz emekçi kadınlara tek tek selamı var."dedi.

LİDERİ KADIN OLAN BİR HAREKET

 Lideri kadın olan bir hareketin içinde bulunaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Erseçkin, "Geleceğin Türkiyesi`ni inşaa edecek emekçi kadınlarımızla birlikte ülkemizin hak ettiği gibi parlamenter sisteme geri dönmesi adına birlikte çalışacağız. İYİ Partili kadınlar olarak söz verdik Türkiye İYİ olacak." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —