İYİ PARTİ`DEN YASAK ÖNCESİ SOSYAL MESAFELİ BAYRAMLAŞMA

İYİ PARTİ`DEN YASAK ÖNCESİ SOSYAL MESAFELİ BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramı nedeniyle 4 gün boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı dün, bayramlaşma gerçekleştirdi. İlçe Teşkilatı`ndaki bayramlaşma sosyal mesafe kurallarına uygun yapıldı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle yönetim kurulu erken bir bayramlaşma programı yaptı. İlçe Teşkilatı`nda sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilen Bayramlaşmada İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, " Tüm halkımızın ve Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın bayramını kutluyoruz:"dedi.

MİLLETİMİZ VE TÜM DÜNYA İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE ZOR GÜNLER YAŞAMASIN

İYİ Parti Çerkezköy Yönetim Kurulu olarak İçişleri Bakanlığı tarafından alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı öncesi parti binasında sosyal mesafe ve korunma kurallarına uyularak bayramlaşma gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin,  "Dini ve milli bayramlar bizim örf adet ve geleneklerimizi yaşatmak için en iyi fırsat günleridir. Ancak en kısa sürede bitmesini istediğimiz bu özel günleri atlatıp kaldığımız yerden vatandaşımızla omuz omuza yürüyebilmenin duası ve dileği içindeyiz. Milletimiz ve tüm dünya inşallah bir daha böyle zor günler yaşamasın. Bir annenin evladına bile sarılamadığı günlerin bir an önce bitmesini canı gönülden diliyorum. Tüm halkımızın ve Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın bayramını kutluyoruz."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK