Gündem

Gündem Haberleri

İYİ PARTİ`DEN ANKARA ZİYARETİ

İYİ PARTİ`DEN ANKARA ZİYARETİ

Son günlerde Tekirdağ`da `İttifak` kapsamında `aday çıkaracak mı çıkarmayacak mı?` tartışması süren İYİ Parti`de İl Başkanı Sertaç Alkaya ve 11 ilçe başkanı ile Milletvekili Enez Kaplan Genel Başkan Meral Akşener ile görüştü!

İYİ Partilileri umutlandıran görüşme! CHP ile yapılan `ittifak` nedeniyle Tekirdağ`da `Aday çıkaracak mı çıkarmayacak mı?` tartışmaları yaşanan İYİ Partililer bugün Ankara`ya çıkarma yaptı.

MERAL AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜLER

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan öncülüğünde İl Başkanı Sertaç Alkaya ile 11 İlçe Başkanı Ankara`da Parti Genel Merkezi`ne gitti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen İYİ Partililer, umutlandı.

SÖZÜNÜ ALDIK

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Ankara ziyaretini değerlendirirken, "Genel Başkanımız Meral Akşener Hanım ile görüşmeye gittik. Bu görüşmeler çok olumlu yönde oldu. İşbirliği çerçevemizin yapısı henüz netleşmediğini ancak  İYİ Parti tarafından olumlu sonuçlar alınacak bir yapı ile seçime girileceği sözünü genel başkanımızdan aldık."ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI